Začiatkom januára sa naše dievčatá mali možnosť odreagovať od pravidelného športového stereotypu, a skúsiť, že nielen volejbalom je človek živý.
V škole varenia vo Svätom Jure preverili svoje kuchárske schopnosti, a podľa všetkého si počínali veľmi dobre.
Dievčatá sa príjemne zabavili, navarili niekoľko špecialít, ochutnali dobré vínko, a to všetko pod organizačným vedením kulinárskeho nadšenca, gurmána, pána Radoslava Nackina, zakladateľa Thuries Academy, Školy varenia vo Sv. Juri, Gurmán Festu, Zimného festivalu jedla a iných gurmánskych akcií.
Odborne dohliadal, radil, kuchtil, prisáľal a svojimi skúsenosťami všetko dokoreňoval majster kuchár, pán Jaroslav Hladík, ktorý pracoval vo viacerých bratislavských reštauráciách, prešiel stážami v zahraničných päťhviezdičkových hoteloch. Ako šéfkuchár v hoteli „Arcadia“ svojím umením vyvaril tomuto hotelu Zlatú vidličku od gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku. Dnes pracuje ako lektor Thuries Academy a tiež v Škole varenia vo Svätom Jure, a pôsobí ako gastronomický poradca pri spúšťaní nových prevádzok.
Kuchynskú atmosféru so všetkými farbami a vôňami zdokumentoval Peter Noskovič, ktorému ďakujeme za krásne fotografie.
Na našej oficiálnej facebookovej stránke Vám dievčatá iste rady sprostredkujú svoje dojmy, priblížia chuť a arómu, ktorá sa z jednotlivých obrázkov šíri, a možno prezradia aj čo-to z receptov, ktoré pripravovali.